Başakşehir Mutfak Tadilatı

Başakşehir mutfak tadilatı, Başakşehir mutfak tadilat ve dekorasyonu, Başakşehir mutfak yenileme. Başakşehir mutfak dolabı.
Evimizin her yeri bizim için kıymetlidir. Ancak mutfakların hanımlar için ayrı bir yeri vardır. Bazen eskiyen dekorasyonu yenilemek, bazen de kullanım kolaylığı sağlamak, amacıyla mutfaklarımızı yenileme ihtiyacı duyarız.
TADİLASYON.com olarak, İstanbul’un tüm ilçelerinde olduğu gibi Başakşehir’de de mutfak tadilatı ve dekorasyonu hizmeti vermekteyiz.
Tek elden tüm hizmet anlayışıyla hareket eden TADİLASYON.com, Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu işlerinde fayans, parke, su tesisatı, elektrik tesisatı gibi her kalemde ustaları bünyesindeki barındırarak müşterilerinin tek muhatabı olarak çözümler üretmektedir. Böylelikle müşterimiz, tek tadilat firmasıyla muhatap olup, hem zamandan hem da bütçelerinden tasarruf sağlayacaklardır.
TADİLASYON.com’un usta elleri ile mutfaklarınız inanılmaz dönüşümlerle canlanıyor.
BAŞAKŞEHİR KOMPLE MUTFAK TADİLATITADİLASYON.com olarak, Başakşehir komple mutfak tadilatı ya da mutfak dekorasyonu hizmeti verdiğimiz gibi talebe göre özel uygulamalar da yapıyoruz. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda mutfak dolabı yenilemesi ya da tezgâh fayans yenilemesi gibi küçük dokunuşlarla da mutfaklarda büyük değişim sağlıyoruz.
TADİLASYON NASIL ÇALIŞIYOR?
Müşterilerimizden gelen Başakşehir mutfak tadilatı, Başakşehir mutfak yenileme ya da Başakşehir mutfak dekorasyonu talebini aldıktan sonra, işlem yapılacak yerde keşif yapmaktayız. Yapılan keşif ardından izlediğimiz yol şöyle;
ÖNCE PLANLAMA YAPIYORUZ?
Evinize – iş yerinize gelip mutfağınızın genel ölçülerini alarak keşif yapıyoruz. Keşif sonrası bütçe planı hazırlayıp detayları ile birlikte size teklifimizi sunuyoruz. Teklifimiz kabul edilirse, (talep halinde) mutfağınızı bütçenize ve zevkinize göre tasarlayıp 3D çizim ve modelleme yapıyoruz. Ardından kullanılacak malzeme belirlenerek detayları içeren karşılıklı hakların korunması adına sözleşme hazırlıyoruz. Bu sözleşmede başlama ve bitiş süresini belirtiyoruz.
SONRA UYGULAMAYA GEÇİYORUZ
Mutfağınızın önceki tüm eski malzemesini ve tadilat esnasında çıkan hafriyat malzemesini naklederek şehir çöplüğüne taşıyoruz.
Mutfağınızın elektrik ve sıhhi tesisatını yeni plana göre yeniliyoruz.
Belirlenen fayans, cam mozaik, dekor, granit ve mutfak dolabı uygulamalarını gerçekleştiriyoruz.
Belirlenen eviye batarya armatür led aydınlatma ve diğer aksesuarların montajını yapıyoruz.
Tadilat sonrası mutfağınızın en ince detayına kadar genel temizliğini yapıp teslim ediyoruz.
MUTFAK TADİLAT ÖRNEKLERİ
Mutfak tadilat örnekleri mizi PROJELERİMİZ sayfamızdan inceleyebilirsiniz.
MUTFAK TADİLAT FİYATLARI
Başakşehir mutfak tadilat fiyatları, tadilat ve dekorasyonda tercih edilecek malzemelerin yanı sıra, yapılacak uygulamaya göre değişiklik gösterir. Sağlıklı bir mutfak tadilat fiyatı nın yapılacak keşiften sonra verilebileceğini unutmamak gerekir. Detaylı bilgi için bizi arayabilirsiniz.
İLETİŞİM
Web: www.tadilasyon.com
e-mail: info@tadilasyon.com
Tel: +90 532 414 53 97

BAŞAKŞEHİR MUTFAK TADİLATBaşakşehir Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir Altınşehir Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir Bahçeşehir 1.Kısım Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir Bahçeşehir 2.Kısım Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu.
Başakşehir 2. Etap Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir 5. Etap Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir 4. Etap Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir Onurkent Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu.
Başakşehir Güvercintepe Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir Kayabaşı Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu
Başakşehir TOKİ Kayaşehir Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu.
Başakşehir Organize Sanayi Bölgesi Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu.
Başakşehir Şahintepe Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu.
Başakşehir Ziyagökalp Mutfak Tadilatı ve Dekorasyonu.
Başakşehir mutfak, Başakşehir mutfak tezgahı, Başakşehir mutfak dolabı, Başakşehir mutfak dolapları, Başakşehir mutfak tadilat, beyaz mutfak Başakşehir, mutfak dekorasyonu Başakşehir.
Başakşehir mutfak tadilat, Başakşehir mutfak tadilatı, Başakşehir mutfak tadilat örnekleri.
Başakşehir mutfak tadilat fiyatları, Başakşehir mutfak tadilatı kaç gün sürer. Başakşehir mutfak tadilatları, mutfak tadilatı Başakşehir, mutfak tadilatı istanbul. Mutfak tadilatı yaptıranlar, mutfak tadilatı ankara. Mutfak tadilat fikirleri, mutfak tadilat modelleri, mutfak tadilat dekorasyon. Mutfak tadilat fiyatı, mutfak tadilat aşamaları, mutfak tadilat Başakşehir, mutfak tadilatı armut.

Yorumlar